Uitvaart dierbare regelen

Nadat een dierbare is overleden komt er enorm veel op u af. Zeker wanneer – zoals vaak het geval is – de uitvaartdienst nog niet geregeld is en de wensen nog niet duidelijk. Hiervoor kunt u direct bellen met Uitvaartzorg van de Kerkhof op 0492-780660. Dag én nacht.

We staan u direct te woord en zetten dan de eerste processen in gang. We staan u in het gehele traject persoonlijk bij en u kunt dus ook een bezoek verwachten in plaats van een vlug mailtje.

Vooraf met elkaar van gedachten wisselen over de uitvaart geeft meer (gemoeds)rust in de periode van overlijden tot de uitvaart. We noemen dit een Vooruitvaart.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een voorbespreking, neem dan contact op per mail of bel 0492-780660.

Uw eigen uitvaart regelen

Veel mensen regelen hun eigen uitvaart. Dit kan verschillende redenen hebben: het ontlasten van de nabestaanden, maar ook het helemaal naar wens invullen van uw eigen afscheid. Wij noemen dit een Vooruitvaart.

Maak nu een afspraak door een e-mail te sturen of te bellen met 0492-780660.

Tijdens een voorbespreking (de Vooruitvaart) bekijken we wat uw wensen zijn en wat uw eventuele budget is. Een gepersonaliseerde uitvaart hoeft niet duur te zijn. Alles wordt in samenspraak met u geregeld. Ook kijken we hoe u verzekerd bent en wat daarin de mogelijkheden zijn.

 

 

Uitvaart verzekering Uitvaartzorg van de Kerkhof

Verzekerd? Geen probleem!

Bent u voor uw uitvaart verzekerd bij Monuta, Dela of een andere verzekeringsmaatschappij, dan kunt u zonder problemen bij Uitvaartzorg van de Kerkhof terecht. Veel mensen denken dat ze gebonden zijn aan hun uitvaartverzekering, maar dit is zeer zeker niet zo. Ook als u niet verzekerd bent, dan kunnen we zorgen voor een waardige en persoonlijke uitvaart voor ieder budget.

Vooruitvaart

Persoonlijk & Betrokken

Jarenlange ervaring in de uitvaartbranche helpt u door de moeilijke dagen. Geen verzekering of wel een verzekering, dat maakt geen verschil. Het staat u vrij om uw eigen uitvaartbegeleider te kiezen. Het gaat tenslotte om U. Vanuit Mierlo verzorgen wij uitvaarten in Helmond en omgeving.

We weten hoe belangrijk het voor u kan zijn om de regie over de uitvaart te houden. Daarom vertellen wij u niet hoe het moet gaan, maar bespreken samen hoe het kan gaan! Tenslotte moet ú verder…