Uitvaartcentrum van de Kerkhof

… voelt als een huiskamer.

In het jaar 2021 hebben we van 2 uitvaartcentrums afscheid genomen en onze activiteiten verplaatst naar een nieuwe locatie: Heuvel 4 in Mierlo.

Primair werken we vanuit het nieuwe Uitvaartcentrum van de Kerkhof in Mierlo.

Centraal gelegen, direct langs de doorgaande weg van Eindhoven – Geldrop naar Helmond met ruim voldoende parkeerplaats op eigen terrein is het een zeer goed bereikbare en toegankelijke locatie.

Ons uitvaartcentrum en bijbehorende dienstverlening blinkt uit in flexibiliteit, toegankelijkheid en volgens onze gasten ook in sfeerbeleving: “Het is hier gewoon gezellig..!”, “Niet zo kil als in het crematorium, maar voelt als een huiskamer.”

De keuze voor losse meubels maakt dat we op ieder gezelschap kunnen inspelen en allerlei opstellingen kunnen maken in onze royale aula, maar ook in de ontvangstruimte of de familiekamer.

Er is een mogelijkheid om afscheid van uw naasten te nemen in onze twee rouwkamers. Als u er wel bij wilt zijn, maar niet wilt kijken bij een overledene dan kunt u gewoon samen met de andere gasten genieten van een kop koffie of thee in de ontvangstruimte.


Uitvaartcentrum van de Kerkhof is niet gebonden aan een verzekeraar of overkoepelende organisatie.

We zijn er voor iedereen en verzorgen regelmatig uitvaarten en rouwbezoeken voor verzekerden bij o.a. Dela, Ardanta, etc.


Wilt u eens komen kijken, schroom dan niet en kom gerust eens langs. We laten graag zien wat de mogelijkheden zijn.

aula